↓ U bent nu op de pagina Club Car

Club Car

Invest-Mobile elektrische golfkarren

Invest-Mobile levert ook de alom zeer bekende Club Car. Club Car – de legendarische fabrikant van (elektrische) golfkarren en kleine (aangepaste) bedrijfswagens. Als innovatief bedrijf richten wij ons op elektrische voertuigen voor de particuliere gebruiker en bieden bedrijven in o.a. de toeristische sector, gemeentes en (overheids)instellingen onze praktische, functionele en energiezuinige voertuigen aan voor het vervoeren van gasten, personen en/of goederen.

Onze elektrische golfkarren zijn onderhoudsvriendelijk, elektrisch (zuinig/milieuvriendelijk) en voor vele toepassingen inzetbaar. Voertuigen voor klanten in België worden voorzien van een Belgisch kenteken. Voor klanten in het buitenland worden voertuigen gebruiksklaar, volgens de lokale wetgeving, afgeleverd. Onze Club Car voertuigen zijn uit voorraad leverbaar.

Club Car

elektrische golfkarren

  • Leverbaar in alle kleuren
  • Stoelen leverbaar in echt leder
  • Wij leveren uw golfkar ook af inclusief reclame-uitingen (op aanvraag)
  • Aflevering in België en Nederland: kosteloos. Transport naar Spanje: vanaf € 550,00
  • Prijzen exclusief BTW

Invest-Mobile is dé oplossingsgerichte partner voor uw mobiliteit. Wij leveren onze elektrische golfkarren aan bedrijven en instellingen in de volgende sectoren: hotels (vervoer gasten/goederen), openbare diensten (politie, ambulance, brandweer, ziekenhuizen), toeristische sector (toeristische routes, luchthavens, etc.), transportmiddel (havens, bedrijfsterreinen, fabrieken, etc.), reclame- en evenementenbureaus, alternatief vervoermiddel (pretparken, dierentuinen, ouderen, etc.).

Opties

alle denkbare wensen mogelijk

De Club Car Precedent is leverbaar in verschillende modellen voor 2, 4, 6 of 8 passagiers en voorzien van een luifel. Optioneel zijn de golfkarren geheel afsluitbaar (informeer naar de mogelijkheden).

Extra passagiers vervoeren? De Club Car tram (aanhanger, voorzien van luifel) maakt het mogelijk tot 8 passagiers extra te vervoeren. 

De Club Car Transporter is geschikt voor het vervoeren van goederen. Deze uitvoering is, door middel van zijn extra laadruimte, zeer geschikt voor het vervoeren van goederen.

Extra goederen vervoeren? Het is zelfs mogelijk allerlei modellen aanhangers te bestellen.

Het is bijna onmogelijk om alle modellen en opties van de Club Car te benoemen. Wij komen graag met u in gesprek om uw toekomstige elektrische mini voertuig(en) samen te stellen. Invest-Mobile levert de Club Car die voldoet aan uw verwachtingen en wensen.

Club Car praktisch en functioneel

Onze elektrische golfkarren zijn onderhoudsvriendelijk, elektrisch (zuinig/milieuvriendelijk) en voor vele toepassingen inzetbaar. Onze elektrische club-car ook wel low speed vehicle genoemd kunnen wij aanpassen op wensen vd klant.

Service & garantie

Al onze elektrische mini voertuigen zijn onroestbaar en voorzien van een aluminium chassis. Invest-Mobile beschikt over een eigen service- en onderhoudsdienst.

Wij leveren al onze elektrische mini voertuigen af met twee jaar garantie op accu's en vier jaar op chassis en body. Het eerste jaar profiteert u van gratis service & onderhoud!

  • 2 jaar garantie op accu's (bij normaal gebruik)
  • 4 jaar garantie op chassis en body
  • 1 jaar gratis service en onderhoud

Kom snel langs in onze showroom

Uitstekend advies over onze golfkarren

Maak snel een proefrit

Alle golfkarren uit voorraad leverbaar

Openbare weg

Met de golfkarren van Invest-Mobile is rijden op de openbare weg geen enkel probleem. Wij, als grootste leverancier van golfkarren in de Benelux en Duitsland, gaan nog een stap verder dan alleen het bevestigen van een kenteken en originele boordpapieren bij uw golfkar. Onze golfkarren voldoen aan alle Europese vereisten voor het rijden op de openbare weg. Een veilige kooiconstructie, verlichting, gordels, spiegels en claxon worden door ons gemonteerd. Ook aan een veiligheidsopstap aan de achterzijde en een “parkeerticket”-module is gedacht. Standaard. Zonder zorgen. En dus veilig rijden op de openbare weg!

Invest-Mobile bvba

Hoofdkantoor & Mobility center
Natiënlaan 53
8300 Knokke-Heist  Belgium

T +32 (0)50 623 003
E KANTOOR info@invest-mobile.com
E VERHUUR sales@invest-mobile.com


Showroom
Dumortierlaan 108
8300 Knokke-Heist  Belgium

© 2019 Invest Mobile BVBA | website door be optimized | Privacyverklaring