en   de   fr   nl

Garia golfkarren

Garia - de ultieme luxe elektrische golfkar Garia is gemaakt doormiddel van een visionaire innovatie en ontwikkeling proces en gebouwd uit de beste materialen van de auto-industrie.

Garia golfkarren

Deze Elektrische golfkar is geschikt voor op de openbare weg in heel Europa en alle buitenlandse kentekens zijn beschikbaar in groot en klein formaat.
Hun elektrische golfkar is een unieke combinatie van ontwerp, kwaliteit en passie en fundamenteel een groot verschil van de traditionele elektrische golfkarretjes zoals Club Car en vertegenwoordigt een paradigma verschuiving in de industrie, gemaakt door middel van een visionaire innovatie en ontwikkeling proces. De sportieve en dynamische kijk van de elektrische Garia met kenteken zet de andere golfkarretjes te kijk, eenvoudige wijzigingen aan de omtrek van het voertuig die een dramatisch totale effect hebben zet de luxere Garia in een competitie met zijn eigen.

Met Invest-Mobile en Garia, kunt u rekenen op een unieke combinatie van luxe details.
Kwaliteit en vakmanschap gemaakt van alleen de beste Europese componenten die gespecialiseerd zijn inLSV's voertuigen genoemd naar de Engelse term Low Speed Vehicle.

Golfkarren voor de baan

Golfkarren openbare weg

Luxe en comfort

Elektrisch rijden

Garia Mansory

De Garia Mansory Currus is ontworpen in nauwe samenwerking met Mansory,die beroemd is voor het aanpassen van luxe super auto's zoals Bentley, Bugatti en Ferrari.
Unieke en onbeperkt Customization door Invest-Mobile zet een persoonlijk tintje aan uw Garia met unieke luxe upgrades en onze onbeperkte 'Garia Mansory accessoire

In uw wereld van gepersonaliseerde huizen, auto's, jachten en uw levensstijl is in het algemeen de Garia de missing link ook in Knokke-Heist .

Dit elektrisch golfkarretje is Europees goedgekeurd voor op de openbare weg als Quad en een kenteken is verplicht ,de snelheid van dit voertuig is 60 km/uur. Helm dragen is niet verplicht.

De Garia Mansory, waarvan er slechts zeven beschikbaar zijn voor verkoop ,komt met een handtekening Mansory en luxe eigenschappen zoals dashboard in echt leder, lederen sportstoelen ,en koolstofvezel body werk en vele andere details.

Dit voertuig is omnium (all-risk) te verzekeren gezien de hoge waarde van het voertuig. De prijs verzekering voor dit luxe golfkarretje is 400,00 euro per jaar.  

Natuurlijk helpen onze mensen van ‘Invest-Mobile’ u graag uw dromen verwezenlijken.

4 zitter met dak 2 + 2

Het team achter de Garia heeft een nauwgezette aandacht voor design en detail de innovatieve ploeg bestaat uit hoogopgeleide ingenieurs en ontwerpers. Zo is vanuit de conservatieve golfkar de Monaco 2 + 2 versie ontstaan voor op de openbare weg . Deze Garia die Invest-Mobile verkoopt heeft ook een koelbox en ruitverwarming .Indien u wenst plaatsen wij voor u ook een luxe bache die integraal verwerkt wordt in het voertuig.

De Monaco bevat unieke functies oa 58 liter opslagruimte en zowel gordels vooraan en achteraan met in het dak een venster die open kan, deze Fluisterkar zoals men het voertuig noemt in Nederland wordt in ook wel eens LSV's genoemd naar de Engelse term Low Speed Vehicle. De is inschrijving is per land verschillend ondanks dat Europa een eens .

Zo moet men in Nederland van de RDW een auto nummerplaat aanvragen voor deze golfkar en België bij de DIV is dit voertuig een Quad. Vele kleuren zijn mogelijk en het voertuig is verplicht te rijden op de autoweg. Maak gerust een afspraak voor een proefrit wij helpen u graag verder .

Garia Roadster 2 + 2

De nieuwe Garia Roadster 2 + 2 is beschikbaar voor Golf en openbare weg. De Garia Roadser 4 en 2 plaatsen is de enigste elektrische golfkar ter wereld die goedgekeurd is voor op de openbare weg in Europa.

De bestuurder moet 18 jaar oud zijn en in het bezit zijn van een autorijbewijs. Indien het voertuig alleen voor de golf is mag alleen op afgesloten terrein rond rijden. De EU straat juridische versie Garia Monaco beschikt over een aantal aanvullende upgrades vanuit de Garia Mansory accessoire programma, met inbegrip van speciale bruin lederen sport stoelen. De 2 spiegels in het elektrisch voertuig zijn licht dempend.

De Garia Monaco Roadster 2 + 2 kunnen worden uitgerust met de optionele Performance Pack * waaronder lithiumbatterijen en een topsnelheid van 60 km/h. Bezoek ook eens de website van Garia en zie de vele mogelijkheden van deze luxere voertuigen.

Invest-Mobile bvba

Hoofdkantoor 
Natiënlaan 96
8300 Knokke-Heist  Belgium

T +32 (0)50 623 003
info@invest-mobile.com
E VERHUUR sales@invest-mobile.com


Showroom
Dumortierlaan 108
8300 Knokke-Heist  Belgium