↓ U bent nu op de pagina Garia

Garia golfkarren

In luxe en stijl comfortabel en elektrisch rijden in de stad

Garia - de ultieme - elektrisch aangedreven golfkar / LSV (Low Speed Vehicle) voor in de stad. Ontworpen in stijl. Gefabriceerd met de meest hoogwaardige materialen. Elektrisch en dus een milieuvriendelijk alternatief voor uw dagelijks vervoer in de stad of op de baan.

Deze elektrische golfkar is geschikt voor op de openbare weg in heel Europa. Uw golfkar wordt geleverd met kenteken, in de Benelux en alle overige Europese landen.

Met Garia kiest u voor comfort, stijl en hoogwaardige kwaliteit. Een uniek ontwerp. Stijlvol en luxueus. U zult verbaasd staan van dit ultieme, comfortabele voertuig en hier direct in weg willen rijden.

Invest Mobile

Uw Garia leverancier in Europa

Wij gaan u niet proberen te overtuigen van de kwaliteit en hoogwaardige afwerking van de Garia golfkar / LSV voertuig. U mag het komen ervaren. Maak snel een afspraak voor een proefrit of kom langs in onze showroom om dit met eigen ogen te aanschouwen.

U zult verbaasd staan van de keuze van kwalitatief hoogwaardige materialen, de ultieme rijervaring en het stijlvolle en unieke ontwerp. Wij bieden u hét alternatieve vervoersmiddel voor in de stad. Milieubewust.

Invest Mobile is uw officiële leverancier van elektrische Garia golfkarren in de Benelux en Europa. Volledig naar uw wens ontworpen en voorzien van alle comfort, opties en gewenste uitbreidingen. In de kleur van uw keuze.

Dáárom Invest Mobile:

  • Voor op de golfbaan
  • Voor op de openbare weg
  • Elektrisch, dus milieuvriendelijk
  • Stijlvol en comfortabel rijden
  • Opties en kleur naar uw wensen
  • Service, garantie en onderhoud in eigen beheer
  • Snel leverbaar

kwaliteit en comfort

alle onderdelen tot in detail uitgewerkt

Kiest u voor een Garia, dan kiest u voor kwaliteit, veiligheid en comfort. Aan alles is gedacht. Invest Mobile luistert naar uw wensen en zorgt ervoor dat u binnenkort kunt genieten van een sublieme rijervaring in uw eigen luxe LSV (Low Speed Vehicle) voor in de stad.

Alle denkbare optie's, van de hoogste kwaliteit, zijn leverbaar. Wij denken graag met u mee en adviseren u over de standaard opties die beschikbaar zijn of kunnen worden toegevoegd.

slimme oplossingen

luxueus, stijlvol en ondenkbare mogelijkheden

Met een Garia golfkar ervaart u de sublieme rijeigenschappen in de stad. U beschikt over een volwaardig voertuig waarbij aan alles is gedacht om uw rijervaring zo optimaal mogelijk te maken. Comfortabel en veilig. Geschikt voor de openbare weg en voorzien van kenteken.

Aan rijervaring en comfort zal het u aan niets ontbreken. Wat dacht u van de laatste technische snufjes, slimme opbergmogelijkheden en het gebruik van de beste materialen om uw veiligheid te waarborgen.

Garia modellen

Elk model heeft haar eigen unieke eigenschappen en prestaties. Geschikt voor de openbare weg of op de golfbaan.

Garia special edition

Geïnspireerd op Mercedes Benz is voor u deze unieke Garia-stijl golfkar voor op de openbare weg ontwikkeld. Dit 4-persoons Low Speed Vehicle heeft net iets meer luxe, net iets meer stijl, net iets meer Garia.

Garia golf

Of een golfkar voor op de baan, voor 2 of 4 personen. Gericht op de baan waarbij u geniet van alle comfort die u nodig heeft om u en uw medepassagiers te verplaatsen.

Garia Monaco

Met de Garia Monaco rijdt u fijnloos van de golfbaan naar uw favoriete bestemming in de stad. De prestaties zijn uitstekend. Met de Garia Lithium batterijen bereikt u een topsnelheid van 60km/uur en rijdt u gemiddeld 50km met een opgeladen accu. Voor 2, 4 of 6 personen.

Garia Roadster

Houdt u van rijden met open dak? Kies de Garia Roadster voor 2 of 4 personen. Wat een verschijning. Wat een prestaties. En wat een sublieme rijervaring.

Invest-Mobile bvba

Hoofdkantoor & Mobility center
Natiënlaan 53
8300 Knokke-Heist  Belgium

T +32 (0)50 623 003
E KANTOOR info@invest-mobile.com
E VERHUUR sales@invest-mobile.com


Showroom
Dumortierlaan 108
8300 Knokke-Heist  Belgium

© 2019 Invest Mobile BVBA | website door be optimized | Privacyverklaring