↓ U bent nu op de pagina iMob

iMob golfkarren

voor de openbare weg

Invest-Mobile is dé leverancier van iMob golfkarren voor de Benelux en Duitsland. Functionele, elektrisch aangedreven golfkarren. Milieuvriendelijk. Geschikt voor de openbare weg. Dus ideaal voor in de stad!

Invest-Mobile is fabrikant en leverancier van de elektrische golfkar genaamd iMob. Elektrisch rijden op de openbare weg? Met de iMob heeft u hét alternatieve vervoersmiddel voor in de stad, op de golfbaan, bedrijfsterrein of in de omgeving van uw woning. Onze voertuigen voldoen aan alle verplichtingen om in Europa te mogen rijden op de openbare weg. U dient in het bezit te zijn van een bromfietscertificaat.

iMob elektrische golfkarren

Als innovatief bedrijf richten wij ons op elektrische voertuigen voor de particuliere gebruiker en bieden bedrijven in o.a. de toeristische sector, gemeentes en (overheids)instellingen onze praktische, functionele en energiezuinige voertuigen aan voor het vervoeren van gasten, personen en/of goederen.

De vele modellen, accessoires en opties maken de iMob golfkar geschikt als multifunctioneel voertuig inzetbaar voor het vervoeren van personen en/of goederen. Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke en functionele oplossing voor uw bedrijf? De iMob golfkarren bieden ook voor ú de oplossing. Geruisloos rijden op de openbare weg, snel opladen en parkeren zonder zorgen.

Dáárom Invest Mobile

Voor op de baan en openbare weg

Elektrisch rijden

Levering uit voorraad

Praktisch

De iMob elektrische golfkarren zijn onderhoudsvriendelijk, elektrisch en voor vele toepassingen inzetbaar. Invest-Mobile assembleert de iMob in haar eigen fabriek. De voertuigen  zijn voorzien originele accessoires (verlichting, veiligheidsgordels, etc.) zodat rijden de openbare weg is toegestaan. Voertuigen voor klanten in België worden voorzien van een Belgisch kenteken. Voor klanten in het buitenland worden voertuigen gebruiksklaar, volgens de lokale wetgeving, afgeleverd. De iMob elektrische voertuigen zijn uit voorraad leverbaar.

service

Al onze elektrische mini voertuigen zijn onroestbaar en voorzien van een aluminium chassis. Invest-Mobile beschikt over een eigen service- en onderhoudsdienst.

  • 2 jaar fabrieksgarantie op accu's (bij normaal gebruik)
  • 4 jaar fabrieksgarantie op chassis en body
  • 1 jaar gratis service en onderhoud
  • Afgeleverd inclusief Club Car handboek met volledige beschrijving en voorschriften

Invest-Mobile bvba

Hoofdkantoor & Mobility center
Natiënlaan 53
8300 Knokke-Heist  Belgium

T +32 (0)50 623 003
E KANTOOR info@invest-mobile.com
E VERHUUR sales@invest-mobile.com


Showroom
Dumortierlaan 108
8300 Knokke-Heist  Belgium

© 2019 Invest Mobile BVBA | website door be optimized | Privacyverklaring