• Nederlands
  • Engels
  • Frans
  • Duits
Verhuur

Verhuur elektrische golfkarren & E-shuttlebussen

Huren van elektrische golfkarren of een elektrische E-shuttlebus is dé oplossing voor uw goederen- en/of personenvervoer tijdens partijen, evenementen en feesten. Voor evenementen van groot tot klein… Eén of meerdere golfkarren of een E-shuttlebus tot 23 personen. Wij zorgen ervoor dat uw elektrische voertuigen tijdig worden geleverd zodat u zich kunt concentreren op andere organisatorische werkzaamheden.

Huur elektrische golfkar - Geschikt voor de openbare weg

Al onze elektrische mini voertuigen voldoen aan de wettelijke voorschriften om gebruik te mogen maken van de openbare weg, zijn verzekerd en goed onderhouden. Natuurlijk beschikt u over full-service garantie!

Voor een dagje uit of aan het strand

Bij een van onze verhuurlocaties kunt u uw auto parkeren en direct in een leuke, elektrische golfkar verder rijden. Eenvoudig in gebruik, milieuvriendelijk en ideaal voor in de stad of bij het strand.
Wilt u naar het strand, shoppen of gewoon gezellig rondrijden, uw elektrisch aangedreven, trendy golkar is volledig geruisloos, uiterst milieuvriendelijk én zeer makkelijk te parkeren. Reserveren aangeraden!

Huurprijzen elektrische golfkar

Huur elektrische golfkar voor 2 – 4 personen voor:
€ 120,00 per dag of € 550,00 per week (excl. btw)

Huur elektrische golfkar voor 6 – 8 personen voor:
€ 125,00 per dag of € 600,00 per week (excl. btw)

Algemene voorwaarden verhuur

Golfkar huren? Kijk snel op Park-Drive

Huur elektrische E-shuttlebus - Vervoer bij evenementen of feesten

Onze elektrische E-shuttlebussen zijn voorzien van alle luxe en comfort. Volledig elektrisch. Milieuvriendelijk. En geschikt om te rijden op de openbare weg in heel Europa. Vervoer van uw gasten tijdens een feest of evenement wordt volledig verzorgd. Uw elektrische shuttle bus wordt geleverd inclusief chauffeur.

Capaciteitsproblemen?

Invest-Mobile heeft een groot aantal voertuigen op voorraad zodat wij u ten alle tijden kunnen voorzien van voldoende vervoerscapaciteit. Zo heeft uw organisatie de garantie dat u voor, tijdens en na afloop van het evenement over voldoende voertuigen beschikt.

Huur een elektrische E-shuttlebus

Wij bieden u dé oplossing voor het vervoer van personen of goederen. Bij kleine of grote evenementen. Voor korte duur of een langere periode. In de Benelux en heel Europa. Onze capaciteit is oneindig. Onze service uitstekend. Stel ons uw vragen met betrekking tot het vervoer van personen, wij bedenken de oplossing!

Voor meer informatie over huurprijzen en voorwaarden neemt u contact met ons op.

Kies voor een milieuvriendelijk en comfortabel alternatief. Laat uw brandstofverbruikende, vervuilende voertuigen staan. Kies voor elektrisch rijden!

Meer dan 1000 mensen testten de citymobiel

De voorbije zomermaanden maakten 1115 bezoekers in Knokke-Heist kennis met de gloednieuwe ART Tour. Het initiatief vulde de verwachtingen in, zowel voor de dienst Toerisme als voor de enthousiaste deelnemers.

Elke donderdag, vrijdag en zaterdag van de zomervakantie reed de ART Tour om 11 en 14 uur uit om tijdens een tocht van 2,5 uur Knokke-Heist te doorkruisen. De culinaire en artistieke kant van de badstad werd belicht onder begeleiding van een deskundige gids. Een elektrische citymobiel vulde zijn rol als duurzaam transportmiddel in XXL-uitvoering waarbij 20 deelnemers per rit mee konden. Het halfopen model werd speciaal voor de badstad ontwikkeld.

0 CO2- uitstoot

De CO2-uitstoot geproduceerd door de milieuvriendelijke citymobiel. De stille en duurzame manier van kennismaken met verborgen plekjes werd positief ontvangen.

E-shuttlebus huren? Kijk snel op E-shuttlebus.be