• Nederlands
  • Engels
  • Frans
  • Duits
Club Car

Elektrische voertuigen voor de particuliere gebruiker

Invest-Mobile levert ook de alom zeer bekende Club Car. Club Car – de legendarische fabrikant van (elektrische) golfkarren en kleine (aangepaste) bedrijfswagens. Als innovatief bedrijf richten wij ons op elektrische voertuigen voor de particuliere gebruiker en bieden bedrijven in o.a. de toeristische sector, gemeentes en overheids- en andere instellingen onze praktische, functionele en energiezuinige voertuigen aan voor het vervoeren van gasten, personen en/of goederen.

De elektrische golfkarren zijn onderhoudsvriendelijk, elektrisch (zuinig/milieuvriendelijk) en voor vele toepassingen inzetbaar. Voertuigen voor klanten in België worden voorzien van een Belgisch kenteken. Voor klanten in het buitenland worden voertuigen gebruiksklaar, volgens de lokale wetgeving, afgeleverd. Onze Club Car voertuigen zijn uit voorraad leverbaar.

Elektrische Club Car golfkarren

Invest-Mobile is dé oplossingsgerichte partner voor uw mobiliteit. Wij leveren onze elektrische golfkarren aan bedrijven en instellingen in de volgende sectoren:

Opties - alle denkbare wensen mogelijk

Verschillende modellen

De Club Car Precedent is leverbaar in verschillende modellen voor 2, 4, 6 of 8 passagiers en voorzien van een luifel. Optioneel zijn de golfkarren geheel afsluitbaar (informeer naar de mogelijkheden).

Extra passagiers

Extra passagiers vervoeren? De Club Car tram (aanhanger, voorzien van luifel) maakt het mogelijk tot 8 passagiers extra te vervoeren.

Vervoeren van goederen

De Club Car Transporter is geschikt voor het vervoeren van goederen. Deze uitvoering is, door middel van zijn extra laadruimte, zeer geschikt voor het vervoeren van goederen.

Extra goederen vervoeren? Het is zelfs mogelijk allerlei modellen aanhangers te bestellen.

Het is bijna onmogelijk om alle modellen en opties van de Club Car te benoemen. Wij komen graag met u in gesprek om uw toekomstige elektrische mini voertuig(en) samen te stellen. Invest-Mobile levert de Club Car die voldoet aan uw verwachtingen en wensen.

Club Car praktisch en functioneel

Onze elektrische golfkarren zijn onderhoudsvriendelijk, elektrisch (zuinig/milieuvriendelijk) en voor vele toepassingen inzetbaar. Onze elektrische club-car ook wel low speed vehicle genoemd kunnen wij aanpassen op wensen vd klant.

Service & garantie

Al onze elektrische mini voertuigen roesten niet en zijn voorzien van een aluminium chassis. Invest-Mobile beschikt over een eigen service- en onderhoudsdienst.

Wij leveren al onze elektrische mini voertuigen af met twee jaar garantie op accu’s en vier jaar op chassis en body. Het eerste jaar profiteert u van gratis service & onderhoud!

Rijden op de openbare weg

Met de golfkarren van Invest-Mobile is rijden op de openbare weg geen enkel probleem. Wij, als grootste leverancier van golfkarren in de Benelux en Duitsland, gaan nog een stap verder dan alleen het bevestigen van een kenteken en originele boordpapieren bij uw golfkar. Onze golfkarren voldoen aan alle Europese vereisten voor het rijden op de openbare weg. Een veilige kooiconstructie, verlichting, gordels, spiegels en claxon worden door ons gemonteerd. Ook aan een veiligheidsopstap aan de achterzijde en een “parkeerticket”-module is gedacht. Standaard. Zonder zorgen. En dus veilig rijden op de openbare weg!