• Nederlands
  • Engels
  • Frans
  • Duits
4x4 Werkvoertuig

“The Beast”

Een elektrische 4×4 werkvoertuig met nul % uitstoot “The Beast”. Of het nu modderige paden… onmogelijk steile hellingen, op de camping of voor de jacht, de elektrische betrouwbare werkvoertuig 4×4 “The Beast” zal u zeker overal naar toe brengen. 100% Fun om mee te rijden en praktisch in het gebruik.

Vraag gerust een proefrit bij ons of bij u op het terrein of op de openbare weg en ervaar het verschil want dit elektrische werkpaard is voor alle terreinen geschikt.

Opwindend & Uniek

Is het voor op de camping of wilt u er mee naar de jacht in de heuvels of gewoon voor uw vrijetijd? Ons voor Invest-Mobile speciaal geassembleerd voertuig zal u zeker niet teleurstellen. Onze elektrische voertuigen zijn opwindend en uniek in de elektrische golfkar wereld.

Prestaties 4-6 uur

Dankzij onze onderhoudsvrije gel accu’s met hoog vermogen, kan de elektrische 4×4 golfkar hard werken gedurende 4-6 uur tussen oplaadbeurten – allemaal met nul uitstoot en praktisch geen geluid. Elk 4×4 voertuig wordt geleverd met een ingebouwde, UL-goedgekeurde lader die automatisch uitschakelt als de gell accu’s volledig zijn opgeladen.

Houdt u van uitdagingen?

Onze elektrische 4×4 “The Beast” heeft een indrukwekkend laadvermogen en een vierwielaandrijving en semi-onafhankelijke vering om u te helpen waar de wegen voor andere moeilijk begaanbaar zijn. Ook met een volle belading is de bodemvrijheid goed ,De krachtige 5kw motor heeft de juiste het power ook voor onverharde ondergrond.

2-wiel drive of 4x4

Ook kan de 2-wiel drive ingeschakeld worden voor een energie zuinige rit. De 4×4 drive instelling van onze elektrische golfkar met ‘openbare weg toelating’ zorgt ervoor dat u ook de onverharde wegen gemakkelijk kan bereiken.

Assamblage in eigen beheer

Invest-Mobile’s elektrische 4×4 werkvoertuigen worden geassembleerd in ons eigen beheer. Bovendien is de functionaliteit van deze elektrische voertuigen enorm groot. Standaard leveren wij onze voertuigen volledig gehomologeerd voor gebruik op de openbare weg inclusief boorddocumenten.

De actieradius is, afhankelijk van de omstandigheden, bedraagt 60-80 km. De maximale snelheid van de elektrische 4×4 “The Beast” is 40km/per uur. Alle kleuren zijn mogelijk en een zwaardere accu pakket zoals lithium is een mogelijke optie – zoals ook natuurlijk een cover.

Impression