• Nederlands
  • Engels
  • Frans
  • Duits
iMOB Golfkarren

iMob golfkarren voor de openbare weg

Invest-Mobile is dé leverancier van iMob golfkarren voor de Benelux en Duitsland. Functionele, elektrisch aangedreven golfkarren. Milieuvriendelijk. Geschikt voor de openbare weg. Dus ideaal voor in de stad!

coming soon...

Invest-Mobile is fabrikant en leverancier van de elektrische golfkar genaamd iMob. Elektrisch rijden op de openbare weg? Met de iMob heeft u hét alternatieve vervoersmiddel voor in de stad, op de golfbaan, bedrijfsterrein of in de omgeving van uw woning. Onze voertuigen voldoen aan alle verplichtingen om in Europa te mogen rijden op de openbare weg. U dient in het bezit te zijn van een bromfietscertificaat.

iMob elektrische golfkarren

Als innovatief bedrijf richten wij ons op elektrische voertuigen voor de particuliere gebruiker en bieden bedrijven in o.a. de toeristische sector, gemeentes en overheids- en andere instellingen onze praktische, functionele en energiezuinige voertuigen aan voor het vervoeren van gasten, personen en/of goederen.

De vele modellen, accessoires en opties maken de iMob golfkar geschikt als multifunctioneel voertuig inzetbaar voor het vervoeren van personen en/of goederen. Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke en functionele oplossing voor uw bedrijf? De iMob golfkarren bieden ook voor ú de oplossing. Geruisloos rijden op de openbare weg, snel opladen en parkeren zonder zorgen.

Praktisch

De iMob elektrische golfkarren zijn onderhoudsvriendelijk, elektrisch en voor vele toepassingen inzetbaar. Invest-Mobile assembleert de iMob in haar eigen fabriek. De voertuigen zijn voorzien originele accessoires (verlichting, veiligheidsgordels, etc.) zodat rijden de openbare weg is toegestaan. Voertuigen voor klanten in België worden voorzien van een Belgisch kenteken. Voor klanten in het buitenland worden voertuigen gebruiksklaar, volgens de lokale wetgeving, afgeleverd. De iMob elektrische voertuigen zijn uit voorraad leverbaar.

Service

Al onze elektrische mini voertuigen roesten niet en zijn voorzien van een aluminium chassis. Invest-Mobile beschikt over een eigen service- en onderhoudsdienst.